Citatul.ro Meniu

🏠 > Citate Dragoste > Iti dai seama ca te-ai indragostit daca ...

Iti dai seama ca te-ai indragostit daca ...Iti dai seama ca te-ai indragostit daca nu mai vrei sa adormi pentru ca realitatea este in sfarsit mai buna decat visele tale. (Dr. Seuss)
www.citatul.ro
Trimite:

💖 Adauga la favorite | Raporteaza eroare 🔥

Salvati Copiii

Mai multa inspiratie de la: Seuss 🔍️️

Categorie: Citate Dragoste, Citate Dragoste, Citate Iubire,

Citeste alte citate relevante

Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca atunci cand o vei cunoaste in sfarsit, sa stii sa fii recunoscator. (Gabriel Jose Garcia Marquez)


Cand iubim, intotdeauna ne straduim sa devenim mai buni. Cand ne straduim sa devenim mai buni decat suntem, totul in jurul nostru devine mai bun. (Paulo Coelho)


Putina dragoste seamana cu putin vin. Prea mult, si dintr-unul si din celalalt, il imbolnavesc pe om. (John Steinbeck)


Ai fost vreodata indragostit? Oribil, nu-i asa? Te face sa te simti atat de vulnerabil. Iti deschide pieptul si inima si inseamna ca cineva poate intra acolo sa te dea peste cap. Iti construiesti toate zidurile de aparare, o intreaga suita de armuri, in asa fel incat nimeni sa nu te poata rani, pana cand intr-o zi, o fiinta proasta, cu nimic diferita de alte fiinte proaste, hoinareste prin viata ta prosteasca… Ii dai o bucata din tine. Nu ti-a cerut-o. Intr-o zi, face ceva prostesc, cum ar fi un sarut sau un zambet si apoi...tu si viata ta nu mai sunteti ale tale. Dragostea ia ostatici. Intra in tine. Te devoreaza si te lasa plangand in intuneric, o fraza banala ca „poate ar trebui sa fim doar prieteni” se transforma intr-un ciob de sticla care isi croieste drum spre inima ta. Doare. Nu numai in imaginatia ta. Nu doar in mintea ta. E o durere a sufletului, care patrunde-in-tine-si-te-sfasie-in bucati. Urasc dragostea. (Neil Gaiman, The Kindly Ones)


In definitiv, ce e dragostea decat o taina pe care o ascund indragostitii si o poarta in umbra, de frica luminii? Pasiunile fug de lumina–lumina le omoara. Indata ce taina se da pe fata, dragostea vestejeste, isi pierde fragezimea, vraja, devine ceva obisnuit, de toate zilele. (Mihail Drumes)


Salvati Copiii

Alege un citat din alta categoriePostăm regulat pe rețelele de socializare: TikTok | Facebook | Pinteres

🔥 Raporteaza o eroare! | 🏠 Acasă | 📎 TOS | 📝 Sitemap
Citatele afisate pe site nu ne aparțin, ele sunt extrase din cărți și site-uri web. Citatul.ro | Administrat de Cristian M.