Citatul.ro Meniu

🏠 > Citate Dragoste > Putina dragoste seamana cu putin vin. Pr...

Putina dragoste seamana cu putin vin. Pr...Putina dragoste seamana cu putin vin. Prea mult, si dintr-unul si din celalalt, il imbolnavesc pe om. (John Steinbeck)
www.citatul.ro
Trimite:

💖 Adauga la favorite | Raporteaza eroare 🔥

Salvati Copiii

Mai multa inspiratie de la: John Steinbeck 🔍️️

Categorie: Citate Dragoste,

Citeste alte citate relevante

Ai fost vreodata indragostit? Oribil, nu-i asa? Te face sa te simti atat de vulnerabil. Iti deschide pieptul si inima si inseamna ca cineva poate intra acolo sa te dea peste cap. Iti construiesti toate zidurile de aparare, o intreaga suita de armuri, in asa fel incat nimeni sa nu te poata rani, pana cand intr-o zi, o fiinta proasta, cu nimic diferita de alte fiinte proaste, hoinareste prin viata ta prosteasca… Ii dai o bucata din tine. Nu ti-a cerut-o. Intr-o zi, face ceva prostesc, cum ar fi un sarut sau un zambet si apoi...tu si viata ta nu mai sunteti ale tale. Dragostea ia ostatici. Intra in tine. Te devoreaza si te lasa plangand in intuneric, o fraza banala ca „poate ar trebui sa fim doar prieteni” se transforma intr-un ciob de sticla care isi croieste drum spre inima ta. Doare. Nu numai in imaginatia ta. Nu doar in mintea ta. E o durere a sufletului, care patrunde-in-tine-si-te-sfasie-in bucati. Urasc dragostea. (Neil Gaiman, The Kindly Ones)


In definitiv, ce e dragostea decat o taina pe care o ascund indragostitii si o poarta in umbra, de frica luminii? Pasiunile fug de lumina–lumina le omoara. Indata ce taina se da pe fata, dragostea vestejeste, isi pierde fragezimea, vraja, devine ceva obisnuit, de toate zilele. (Mihail Drumes)


Dragostea este o pasare care va trai mereu in libertate, pentru ca nici un om n-a invatat vreodata cum s-o imblanzeasca. (Henri Meilhac)


Iubirea este o fiinta salbatica. Cand incercam sa o tinem in frau, ne distruge. Cand incercam sa o inchidem, ne inrobeste. Cand incercam sa o intelegem, ne tulbura. (Paulo Coelho)


Indragostita. Isi amintea perfect emotia acelor zile. Extazul produs de un telefon neasteptat. Stralucirea si frumusetea celor mai comune dintre obiecte. Rasetele din nimic peste masute luminate de lumanari, plimbarile pe pavajul scaldat in soare, mirosind liliac pe strazile orasului, in masina lui de iesit la tara, cu trapa ridicata sa intre tot cerul, avand un weekend intreg la dispozitie cu sentimentul ca in lume nu sunt decat ei doi. (Rosamunde Pilcher)


Salvati Copiii

Alege un citat din alta categoriePostăm regulat pe rețelele de socializare: TikTok | Facebook | Pinteres

🔥 Raporteaza o eroare! | 🏠 Acasă | 📎 TOS | 📝 Sitemap
Citatele afisate pe site nu ne aparțin, ele sunt extrase din cărți și site-uri web. Citatul.ro | Administrat de Cristian M.