Citatul.ro Meniu

Termeni și Condiții

Suntem foarte încântați de faptul că sunteți un vizitator al site-ului nostru și va mulțumim prin această cale! Pentru a utiliza într-un mod corect site-ul nostru, va invităm să citiți termenii și condițiile de utilizare de mai jos.


Informațiile personale
Nu avem nevoie de niciun fel de informație personală din partea dumneavoastră, site-ul nostru nu colectează în niciun fel informațiile dumneavoastră personale, informații precum nume,adresa, număr telefon, date bancare s.a.m.d.


Informații fără caracter personal
Site-ul nostru poate colecta, atunci când îl accesați , anumite informații fără caracter personal ale dispozitivului din care dumneavoastră accesați site-ul. Informațiile ce pot fi colectate sunt : adresa IP, browser, sistem de operare, URL de refferal și alte date specifice utilizatorilor. Aceste informații nu pot fi folosite la identificarea dumneavoastră.


Politică Cookies
Utilizăm cookies pentru a va putea reține preferințele de navigare și anunțuri publicitare.


Proprietatea Intelectuală
Citatele afișate pe Citatul.ro nu sunt proprietatea noastră intelecutala, citatele aparțin autorilor de drept.


Utilizarea Site-ului
Site-ul că nostru deservește că o sursă de inspirație sau utilizare în scop educațional, recreativ ori de cercetare. Nu aveți dreptul de a utiliza pozele sau conținutul nostru fără a menționa ca sursă Citatul.ro


Site-uri terțe
Anumite părți ale conținutului nostru pot fi distribuite de alte site-uri cu menționare sau fără a sursei, nu răspundem în niciun fel de utilizarea lor.

Contact
Pentru orice informație ne puteți contacta la adresa de mail: salut@citatul.roPostăm regulat pe rețelele de socializare: TikTok | Facebook | Pinteres

🔥 Raporteaza o eroare! | 🏠 Acasă | 📎 TOS | 📝 Sitemap
Citatele afisate pe site nu ne aparțin, ele sunt extrase din cărți și site-uri web. Citatul.ro | Administrat de Cristian M.