Citatul.ro

💖 Favorite | 💸 Donează | ➕ Adaugă citat

🏠 > Citate Fericire > E un lucru atat de obisnuit pentru un om...

E un lucru atat de obisnuit pentru un om...

E un lucru atat de obisnuit pentru un om sa nu fie fericit si atat de important faptul ca tot ce e un bine e cumparat cu mii de necazuri, incat o treaba care se face usor devine suspecta. (Jean de la Bruyere)

E un lucru atat de obisnuit pentru un om sa nu fie fericit si atat de important faptul ca tot ce e un bine e cumparat cu mii de necazuri, incat o treaba care se face usor devine suspecta. (Jean de la Bruyere)
www.citatul.ro

Trimite:

🌟 GENEREAZA ALT CITAT 📣

💖 Adauga la favorite | Raporteaza eroare 🔥

Mai multa inspiratie de la: Jean de la Bruyere 🔍️️

Categorie: Citate Fericire, Citate Fericire, Citate Fericire,

Citeste alte citate relevante

Fericirea cuprinde cinci parti. O parte este a lua hotarari bune; a doua este a avea simturi bune si sanatate trupeasca; a treia este reusita in ceea ce intreprinzi; a patra i reputatia printre oameni si a cincea, abundenta de bani si a bunurilor folositoare pentru viata. (Platon)


Prea multi oameni cheltuie bani pe care nu i au castigat pentru a cumpara lucruri pe car nu si le doresc, pentru a impresiona oameni pe care nici macar nu ii plac. (Will Rogers.)


Fericirea nu este determinata de nivelul de prosperitate ci de caldura relatiei dintre inimi si de modul in care percepem lumea. Ambele atitudini sunt in puterea noastra. Fiecare din noi este fericit atunci cand decide sa fie fericit si nimeni nu ne poate impiedica. (Aleksandr Solzhenitsyn)


Tindem sa uitam ca fericirea nu vine atunci cand obtinem ce nu avem, ci atunci cand ne dam seama si apreciem ce avem deja. (Frederick Keonig)


In orice situatie, cel mai bun lucru pe care il poti face este lucrul corect; urmatorul cel mai bun lucru pe care il poti face este lucrul gresit; cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu faci nimic (Theodore Roosevelt)


Alege un citat din alta categorie


Etichete: Lucru, Atat, Obisnuit, Pentru, Fericit, Important, Faptul, Bine, Cumparat, Necazuri, Incat, Treaba, Care, Face, Usor, Devine, Suspecta, Jean, Bruyere ,
DONEAZA PENTRU SALVATI COPIII

SITE OPTIMIZAT PENTRU TELEFONUL MOBIL


SITE OPTIMIZAT PENTRU TELEFONUL MOBIL


Postăm regulat pe rețelele de socializare: TikTok | Facebook | Pinteres

🔥 Raporteaza o eroare! | 🏠 Acasă | 📎 TOS | 📝 Sitemap
Citatele afisate pe site nu ne aparțin, ele sunt extrase din cărți și site-uri web. Citatul.ro | Administrat de Cristian M.